Sign in to follow this  
Chris

Collaboration application doesn't show up

Recommended Posts

Hello,

 

I've installed this application today and I've checked the homepage. There's no button for the collaboration application. There is one category with the defaults called 'Testing'. Where can I access the collaboration application? Do I need to configure anything?

 

Thank you,

Chris

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Chris

did you try to add "Collaboration" through the "Menu manager"?

like on the picture below

image.thumb.png.729e43b17054a589d9b5535b723c272a.png

 

Also, in your "Testing" collaboration settings you can check the button "Show On Forum Index", so it will be shown as a *normal* forum category on your forum homepage.

image.png.f871ef3c2d011bf2a9f76184f3601b50.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am having the same issue, and cannot seem to access/add any collabs. I have added it to my menu, as well as "show on forum index" and that does not seem to do anything either. I even tried adding a sub category thinking they worked like the forums, but that also did nothing. Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Your content will need to be approved by a moderator

Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this